E-mail szolgáltatással kapcsolatos kérdések

Mekkora az e-mail címekhez tartozó postafiókok mérete?

A postafiók mérete 100Mb postafiókonként. A tárhely csomagokhoz rendelt e-mail címek postafiók mérete nem vonható össze. Természetesen lehetőség van egyedi postafiók méret létrehozására is, erről kérje ajánlatunkat: info@domain1.hu

Hogyan tudom használni a webes levelező felületet?

Lehetséges leveleit megnézni úgyis, ha Ön nem állít be levelező klienst a PC-jére (pl. MS Outlook), vagy távol van számítógépétől. A webmail a következőképp érhető el: www.domainnev/webmail.

e-mail:
adja meg az e-mail címet, melynek a levelezését megszeretné nézni.
jelszó:
adja meg az e-mail címhez tartozó jelszót.

Figyelem! az e-mail cím és jelszó beállítását kérés alapján elvégezzük, utána a jelszó bármikor módosítható az ügyfél által is az adminfelületen keresztül.

Outlook postafiók beállításakor a beérkező levelek kiszolgálója POP3 vagy IMAP?

POP3.

Outlookban az e-mail postafiók beállításakor a "beérkező levelek kiszolgálójánál" mit kell beállítani?

A domainnevet, amihez az e-mail cím tartozik (pl. domain1.hu)

Outlookban az e-mail postafiók beállításakor mi a kimenő levelek kiszolgálójának címe?

A saját internet-kapcsolat szolgáltatójának SMTP szerverének címe.

Mi az e-mail címem jelszava?

Mind a webes levelező felületre történő belépéskor, mind levelező kliensen (pl Outlook) történő e-mail postafiók beállításakor, azt a jelszót kell megadni, melyet a tárhely/e-mail cím megrendelésekor megadtunk Önnek vagy Ön beállított a tárhely adminfelületén az e-mail címnek.

Postmaster e-mail cím beállítás:

Minden domain DNS beállításhoz szükséges beállítani egy postmaster@domainnev.hu postafiókot az e-mail accountban. Ezt a beállítást elvégezzük ügyfeleinknek. Ez az e-mail cím nem számít bele a tárhely csomagokhoz kínált e-mailcímek számába.

Ha a domain csak aliasként van a domain1-nél (mi regisztráltuk, de csak ráirányítunk egy másik domainre), akkor, lehet neki e-mail címet létrehozni?

Igen lehetséges. Ilyen esetben, ha csak domainnév regisztráció van nálunk, akkor az e-mail címet meg kell rendelni tőlünk, melynek árát mindenkori árlistánkban megtalálja.

Hogy lehet az e-mail-eknél a spamszűrést beállítani?

Természetesen felár nélkül biztosítjuk ügyfeleinknek a spamszűrést a mailszerveren. A spamszűrés beállítás nem automatikusan rendelődik minden postafiókhoz, hanem azt írásban meg kell kérni: info@domain1.hu.

e-mail alias

A levelezőrendszerünk jelenleg nem teszi lehetővé a korlátlan e-mail aliast. Egyeztetés alapján biztosítjuk az e-mail aliast, ezzel kapcsolatban érdeklődjön az info@domain1.hu e-mailen.

Eladó domain nevek

Egy frappáns, könnyen megjegyezhető domain név fél siker az üzleti életben. Sajnos sok esetben a kiválasztott név már másvalaki tulajdonában van. Ekkor sem reménytelen a helyzet, hiszen lehet, hogy a domain eladó.

Számos olyan domain nevet tudunk felajánlani megvételre, melyek segíthetik vállalkozása sikerességét… eladó domain nevek

Tárhely és domain csomagok

Statikus-csomag1db .hu regisztráció, 100MB tárhely, 3db e-mail fiók

Silver-csomag1db .hu regisztráció, 1000MB tárhely, 10db e-mail fiók

Gold-csomag1db .hu regisztráció, 2000MB tárhely, 20db e-mail fiók

Platina-csomag1db .hu regisztráció, 3000MB tárhely, 30db e-mail fiók

Egyedi, személyreszabott igényeket is kielégítünk!

Letölthető dokumentumok

Minden fontos nyomtatványt megtalál itt, amire szüksége van az új domain igénylésnél, domain átregisztrálásnál, tárhely igénylésnél.

Domain ellenőrzés: 

Hazai és nemzetközi domain
név és tárhely szolgáltatások
mobil: 70/333-4-222 tel/fax: 46/349-994
e-mail:
info@domain1.hu