Domain monitoring-igénylőlap

Hová küldje a kitöltött, aláírt dokumentumokat?

Megrendelését az alábbi elérhetőségek bármelyikére küldheti. A email cím sikeres beállításakor, sikeres bejegyzésekor, tárhely beállításakor azonnal értesítjük.

  • Emailben: info@domain1.hu
  • Faxon: 06/46-751-601
  • Postán: 3526 Miskolc, Arany János tér 10.

Mi az a domain monitoring?

Egy bejegyzett név, márka, vagy egy egyedi jó ötlet másolása könnyen megtörténhet az interneten. Kérjen domain monitoring szolgáltatást, mi pedig figyeljük az Ön által megadott szavak előfordulását az új domain igénylések között. Heti riportunkon keresztül értesítjük, hogy hasonlóságot találtunk-e, vagy tartalmazza-e az előző héten igényelt domain nevek valamelyike az Ön által megadott szót, szavakat. Mindig értesülhet róla, ha egy, az Ön nevéhez hasonló domain kerül bejegyzésre, így ha egy védjegy nevét, márkanevet használ domain neveként, azonnal elindíthatja a szükséges lépéseket.

Tipp, segítség!

Használja domain név és/vagy tárhely megrendeléshez az online megrendelő rendszerünket, mely segítségére szolgál a domain regisztrációs igénye könnyebb elindításában. Töltse ki a pár lépésből álló űrlapot, ezután azonnal megkapja a szükséges dokumentumokat, melyet csak alá kell írnia és postázni számunkra.

Eladó domain nevek

Egy frappáns, könnyen megjegyezhető domain név fél siker az üzleti életben. Sajnos sok esetben a kiválasztott név már másvalaki tulajdonában van. Ekkor sem reménytelen a helyzet, hiszen lehet, hogy a domain eladó.

Számos olyan domain nevet tudunk felajánlani megvételre, melyek segíthetik vállalkozása sikerességét… eladó domain nevek

Tárhely és domain csomagok

Statikus-csomag1db .hu regisztráció, 100MB tárhely, 3db e-mail fiók

Silver-csomag1db .hu regisztráció, 1000MB tárhely, 10db e-mail fiók

Gold-csomag1db .hu regisztráció, 2000MB tárhely, 20db e-mail fiók

Platina-csomag1db .hu regisztráció, 3000MB tárhely, 30db e-mail fiók

Egyedi, személyreszabott igényeket is kielégítünk!

Letölthető dokumentumok

Minden fontos nyomtatványt megtalál itt, amire szüksége van az új domain igénylésnél, domain átregisztrálásnál, tárhely igénylésnél.

Domain ellenőrzés: 

Hazai és nemzetközi domain
név és tárhely szolgáltatások
mobil: 70/333-4-222 tel/fax: 46/349-994
e-mail:
info@domain1.hu