Nyilatkozat a személyi adatok hitelsségéről

Lehetősége van választani az online megrendelő rendszerünket is, mely segítségével könnyebben kitöltheti a domain regisztrációs űrlapot és egy automatikusan generált lapot amely a személyi adatok hitelesítéséhez szükséges. Pár lépésen keresztül meg kell adnia a szükséges adatokat, majd az űrlap befejező lépéseként le kell töltenie az egyénileg generált űrlapot.

Hová küldje a kitöltött, aláírt dokumentumokat?

Megrendelését az alábbi elérhetőségek bármelyikére küldheti. A domain igény elindításakor, sikeres bejegyzésekor, tárhely beállításakor azonnal értesítjük.

  • Emailben: info@domain1.hu
  • Faxon: 06/46-751-601
  • Postán: 3526 Miskolc, Arany János tér 10.

Tipp, segítség!

Használja online megrendelő rendszerünket, mely segítségére szolgál tárhely igénylése könnyebb elindításában. Töltse ki a pár lépésből álló űrlapot, ezután azonnal megkapja a szükséges dokumentumokat, melyet csak alá kell írnia és postázni számunkra.

Eladó domain nevek

Egy frappáns, könnyen megjegyezhető domain név fél siker az üzleti életben. Sajnos sok esetben a kiválasztott név már másvalaki tulajdonában van. Ekkor sem reménytelen a helyzet, hiszen lehet, hogy a domain eladó.

Számos olyan domain nevet tudunk felajánlani megvételre, melyek segíthetik vállalkozása sikerességét… eladó domain nevek

Tárhely és domain csomagok

Statikus-csomag1db .hu regisztráció, 100MB tárhely, 3db e-mail fiók

Silver-csomag1db .hu regisztráció, 1000MB tárhely, 10db e-mail fiók

Gold-csomag1db .hu regisztráció, 2000MB tárhely, 20db e-mail fiók

Platina-csomag1db .hu regisztráció, 3000MB tárhely, 30db e-mail fiók

Egyedi, személyreszabott igényeket is kielégítünk!

Letölthető dokumentumok

Minden fontos nyomtatványt megtalál itt, amire szüksége van az új domain igénylésnél, domain átregisztrálásnál, tárhely igénylésnél.

Domain ellenőrzés: 

Hazai és nemzetközi domain
név és tárhely szolgáltatások
mobil: 70/333-4-222 tel/fax: 46/349-994
e-mail:
info@domain1.hu