Domain regisztrációs szolgáltatásokhoz kapcsolódó kérdések

Mennyi idő alatt tudom Önökhöz átregisztrálni domain nevem?

A domain regisztrációs rendszerben az átregisztrálás átlagosan 1-2 napon belül megtörténik. Természetesen ehhez minden szükséges dokumentumnak rendelkezésre kell állni.

Hogy tudom több domain nevem egyszerre átkérni Önökhöz?

Azonos igénylő több domainjének egyidőben történő átkérésekor, amennyiben az átkérés adatmódosítás nélkül történik, akkor elég egy igénylőlapot készíteni és arra felvezetni az összes domain nevet.

Hogy lehet "Törlés előtti parkoló listáról" visszavenni domain nevet?

Törlés előtti parkolásból visszavenni domain nevet a domain igénylője tud. Ebben az esetben szükséges a névre vonatkozó domain igénylőlap kitöltése és az igényléshez szükséges dokumentumok csatolása. Költség szempontjából. ez új domain regisztrációnak számít, így az árlistánk szerint érvényes .hu domain regisztráció díját kell figyelembe venni.

Mikor igényelhető meg törlés előtti parkolásban lévő domain nevek?

Törlés előtti parkolásban 60 napig várakoznak a domainek. Ha ezalatt az idő alatt a domain használója valamelyik Regisztrátornál újraregisztráltatja a domaint, akkor az az ő használatába kerül vissza. A 61. napon 12 órakor viszont az igénylés lehetősége megnyílik mások előtt is.

Eladó domain nevek

Egy frappáns, könnyen megjegyezhető domain név fél siker az üzleti életben. Sajnos sok esetben a kiválasztott név már másvalaki tulajdonában van. Ekkor sem reménytelen a helyzet, hiszen lehet, hogy a domain eladó.

Számos olyan domain nevet tudunk felajánlani megvételre, melyek segíthetik vállalkozása sikerességét… eladó domain nevek

Tárhely és domain csomagok

Statikus-csomag1db .hu regisztráció, 100MB tárhely, 3db e-mail fiók

Silver-csomag1db .hu regisztráció, 1000MB tárhely, 10db e-mail fiók

Gold-csomag1db .hu regisztráció, 2000MB tárhely, 20db e-mail fiók

Platina-csomag1db .hu regisztráció, 3000MB tárhely, 30db e-mail fiók

Egyedi, személyreszabott igényeket is kielégítünk!

Letölthető dokumentumok

Minden fontos nyomtatványt megtalál itt, amire szüksége van az új domain igénylésnél, domain átregisztrálásnál, tárhely igénylésnél.

Domain ellenőrzés: 

Hazai és nemzetközi domain
név és tárhely szolgáltatások
mobil: 70/333-4-222 tel/fax: 46/349-994
e-mail:
info@domain1.hu