Tanácsok tárhely rendeléséhez

A megfelelő tárhely kiválasztása nem bonyolult feladat. Mindössze néhány alapvető kérdéssel kell tisztában lennie.
Ebben szeretnénk segíteni Önnek, hogy végül az igényeit legjobban kielégítő megoldást válassza.

Mit kell megnéznem, ha tárhelyet rendelek?

Tárhely rendelés elsősegély

Mekkora tárhelyre van szükség?

Az igényelt tárhely méretét befolyásolja, hogy hány képet, multimédiás alkalmazást, zenét akar feltölteni a honlapjára, ezek ugyanis "eszik" a megabájtokat. Egy átlagos, vagy annál valamivel nagyobb (akár 40 aloldalból álló) honlap - ha jól van optimalizálva - 100 MB webtárhelynél többet nem igényel.
Ha ügyfélkaput, nagy méretű fájlok fogadására alkalmas honlapot terveztet, okvetlenül kérje ki honlapkészítője tanácsát, mekkora tárhelyet igényel az alkalmazás.

Hány darab e-mail címre van szükségem?

Az igényelt e-mail címek száma attól is függhet, hogy hány munkatárs dolgozik a cégnél, akiknek külön-külön névreszóló mailcímet szeretnének adni.

Milyen funkciókat várok el a honlaptól, amely majd a tárhelyre kerül?

A honlapok sokféle funkciót tölthetnek be. Az egyszerű cégbemutató honlapoktól kiindulva, az ügyfélkapuval levédett oldalakon keresztül, a webáruházakig, vagy a közösségi portálokig széles a skála. Az egyszerűség kedvéért osszuk két csoportra a honlapokat.

A honlapok funkciói:

  • Statikus honlap

    A statikus honlap nem azt jelenti, hogy a honlap tartalma sohasem változik, vagy esetleg nincs rajta valamilyen mozgókép. A statikusság azt jelenti, hogy a látogató számára TECNIKAILAG nem adott a lehetőség, hogy a honlap tartalmán változtasson.
  • Dinamikus honlap

    A dinamikus honlap logikája szerint a honlap mindig abban az adott pillanatban "áll össze", amikor a látogató letölti a számítógépére, vagyis számítógépének böngészője egy kérést küld az adott honlap "gazda" szervere számára, hogy szeretné megnézni a tartalmat. Praktikusan a dinamikus honlap a hírportálok, blogok, illetve a honlap tulajdonosa által adminisztrációs felületen keresztül frissíthető honlapok, webáruházak formátuma.
    Működéséhez PHP és MySQL szükséges a tárhely szolgáltató részéről.

Milyen a tárhely szolgáltató rendelkezésre állási százaléka?

A tárhely szolgáltatás minősége a rendelkezésre állással jellemezhető. A Domain1 esetében ez 99,5%, vagyis az év 99,5%-ában biztosan elérhető a szerverünk. Ez nemcsak a látogatók számára fontos, de a keresőrobotoknak is, akik (amik) mindig fel tudnak menni az oldalra, hogy azokat indexeljék. Ezáltal pedig a honlap tulajdonosa előbbre sorolódhat a találati listán.

Eladó domain nevek

Egy frappáns, könnyen megjegyezhető domain név fél siker az üzleti életben. Sajnos sok esetben a kiválasztott név már másvalaki tulajdonában van. Ekkor sem reménytelen a helyzet, hiszen lehet, hogy a domain eladó.

Számos olyan domain nevet tudunk felajánlani megvételre, melyek segíthetik vállalkozása sikerességét… eladó domain nevek

Tárhely és domain csomagok

Statikus-csomag1db .hu regisztráció, 100MB tárhely, 3db e-mail fiók

Silver-csomag1db .hu regisztráció, 1000MB tárhely, 10db e-mail fiók

Gold-csomag1db .hu regisztráció, 2000MB tárhely, 20db e-mail fiók

Platina-csomag1db .hu regisztráció, 3000MB tárhely, 30db e-mail fiók

Egyedi, személyreszabott igényeket is kielégítünk!

Letölthető dokumentumok

Minden fontos nyomtatványt megtalál itt, amire szüksége van az új domain igénylésnél, domain átregisztrálásnál, tárhely igénylésnél.

Domain ellenőrzés: 

Hazai és nemzetközi domain
név és tárhely szolgáltatások
mobil: 70/333-4-222 tel/fax: 46/349-994
e-mail:
info@domain1.hu